Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Tekercselt huzal robbanás gép

A használata, és a gép jellemzői Ez a gép a legjobb speciális berendezés, amely a tisztítás a huzalalapanyag használt, tiszta, a skála salak, a felszínen a vezeték és a squama réteg

Features

A használata, és a gép jellemzői Ez a gép a legjobb speciális berendezés, amely a tisztítás a huzalalapanyag használt, tiszta, a skála salak, a felszínen a vezeték és a squama réteg a hengerelt robbantási folyamatát.

A felszíni descaling fokozatú acél tuskó rozsda Sa2.5 szintet elérni, a tisztítás után, és a felületi érdesség szintet éri el a Ra6.3 ~ 12.5μm. Összehasonlítva a pácolás kezelés, és a gazdaság, a környezetvédelem és a nagy hatékonyságú jellemzőkkel rendelkeznek. Ez a gép használata egyedülálló "forgóajtó + dupla konzolos tengely", terhelhető, Hengerhuzal, duplex üzemmód elérése, és nagyban növeli a termelési kapacitás, a berendezés.

Konzolos tengely készül, speciális ötvözött acél, a drót, hogy a "fel és le + hinta körül + előre és forgásirány megfordítása" összetett művelet a lövés robbantási folyamatban, annak érdekében, hogy elérjék a hatása alapos tiszta. Mivel ésszerű robbanás gyártásban a belső és külső felületeken a huzalalapanyag hatékonyan lehet csapás a lövedék fény által.

A gép a töltőfeszültséget PLC, HMI vizuális megfigyelés, és kényelmes és megbízható működését.

Berendezés név: kétszemélyes-állomás Hengerhuzal lövés robbantási gépek működési alapelv lövés robbantási Szakértők a huzalalapanyag funkciót, a gép elfogadja a ThyssenKrupp technológia, hat robbanás közvetlen-típusú kerék telepíteni a kamara test hátsó felszínén, és a gép dobja ki a lövedék, amely th espeed 80m/s, és a lövés a robbanás a huzalalapanyag.

A gép is felel meg a követelménynek, robbantási szakértők BE alakú elválasztó rendszerek, nagy szilárdságú öv lift, Csigás továbbító vízszintesen közvetíti a lövedék, kétlépcsős hosszú üvegszálas poliészter szűrő patron por tisztítórendszer (tehetetlenségi + kazetta), automatikus + kézi HMI elektromos rendszer hatékony automatikus lövés.


Hot Tags: Tekercselt huzal robbanás gép, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.