Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Környezetbarát robbanás Kamara

Automata, homok blastingSandblasting szoba jellemzői oszlik két fajta automatikus és kézi, automatikus homokfúvással szoba most a leg--bb haladó homokfúvással szoba termékek. A fő

Features

Önműködő homokszórás jellemzői

Homokfúvás szoba van osztva két fajta automatikus és kézi, automatikus homokfúvással szoba jelenleg a leg--bb haladó homokfúvással szoba termékek. Fő jellemzőit a méhsejt típus homok elszívó padló technológia, pneumatikus szállító elv, a légierő használata lesz homok, anyag újrafeldolgozása, és majd a csővezetéken keresztül mennyezeti küldenek a homok és a por elválasztó az automata, homok és a por szétválasztása, válogatás hasznos homok anyag automatikusan esik fogadó Homokfúvó gép (homokfúvással nyomástartó tartály), a forgalomba helyezését; véghezvinni a zúzalék homokkal, a bőr, a bőr oxid, por és egyéb nem kívánt törmelékek automatikusan beírja a por gyűjtő por-szűrő.

Automatikus Homokszóró ház szállítási mód

Miatt az automatikus homokfúvással terem használata, pneumatikus szállítás, van nem kell használni a hagyományos mechanikus szállítószalag homokfúvás szoba, csiga, lehúzó blokk, lánc és vödör típusú emelő gép és más hagyományos forgógépek, elkerülni a homok anyagok szállítására felminősítő folyamat-ból homok anyag por szállító gépek, csapágyak, a motor által generált kopás-jelenség , a karbantartási munka elkerülésére. És a telepítés nélkül mély gödör (anélkül, hogy SZJA), hogy lerövidíti az építési idő, mentse az építési költség; és hagyományos homokfúvással szoba általában megkövetelik, homokfúvás, pitvar-kamrai testméret szerint a feltárás mély gödör 2,5-3,5 méter.

Az automatikus homokfúvással terem használata: automatikus homokfúvással szoba általában használt nagy munkadarab és ultra nagy munkadarab felületi kezelés, mint például: nehéz ipari mozdony, autó, autó, keret, szerelés acél váz és nagyobb hardver napi szükségleti cikkek és így tovább.

A 60mg/m3 hulladékot. homokfúvás balra és jobbra a szoba egy elektromos autó, az üzemeltető a robbantási, bélelt kopásállóság robbantási szoba kényelmes, a zaj csökkentése a bélés a lemez, a kétféle szűrő dob típusú porgyűjtő a robbantási szoba szellőztetés és a por eltávolítása, a gumi por tartalom kevesebb, mint egy sor automatikus tabletta anyagi válogatás és szűrés eszköz lehet, túl nagy vagy túl kicsi , közepes véghezvinni, esnek az újrahasznosítás hulladék tároló tartály területén fel van szerelve egy automatikus pellet válogatás vibráló képernyő. Ezzel egyidejűleg védelemben üzemeltető berendezés, beleértve az üzemi személyzet bukósisakot, a Sziámi homok mellények és robbantási kesztyű, légzési szűrők és a légzés hőmérsékletét, legmagasabb biztonsági személyzet biztonsági és egészséges munkakörnyezetet.

A teljes gőzerővel rendszer igényei szerint testre szabható. A rendszer képes kezelni a szervezet maximális mérete 27000mm *, 3200mm, 4050 mm., a testfelületen. A test felszíne 3.2 ~ 6.3μm. Egy másik. A felülete a test. A jármű. A jármű. Tud felelni a termelést egy nap. A por, a zaj és a zaj a homok robbantási környezet egy nagyon nagy hatással van az környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés érdekében, a kibocsátáscsökkentő berendezés por meg kell felelnie a GB16297-1996, zaj, kisebb, mint 85dB (A) (homok robbantási szoba kívül).

Takarítás a kamara Sörétsugaros kamrák egyfajta nem kapcsolat, kevesebb nem szennyezés Felületkezelő módszer, amely a felületi kezelés, amely könnyen kezelhető használható. Ez előnye van mint könnyű-hoz használ, könnyen kezelhető, könnyű-hoz használ, könnyen kezelhető, könnyen kezelhető, könnyű-hoz használ, könnyen kezelhető, könnyű-hoz használ.


Hot Tags: környezetbarát robbanás kamra, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.