Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Flatcar keresztül típusú gép

Flatcar keresztül típusú gép van főleg használt részére takarítás, és a nagy volumenű acélszerkezet épület megerősítése és hívatta a felület, és több alkalmas szuper nagy, extra hosszú és szuper h

Features

Flatcar keresztül típusú gép van főleg használt részére takarítás, és a nagy volumenű acélszerkezet épület megerősítése és hívatta a felszínre, és több megfelelő részére szuper nagy, a leghosszabb és a szuper nehéz vastag felszíni derusting és felszíni oxid bőr tisztítás, széles körben használják az öntés, kovácsolás, gép-, vas- és acél ipar.

Ugyanakkor a, a szerkezet, csökkentve az ajtó nyitása és zárás, termelési hatékonyságának javítása, és különösen alkalmas a pipeline. A vállalat termelési, osztva a vontatási és önálló hajtott két mód a mozgás, a legnagyobb terhelés akár 300 tonna lapos autó

Q76 sor Flatcar keresztül típusú gép szerint felhasználói követelmények kialakítása lövés robbantási munkadarab gyártásának tisztító berendezés, nagyméretű öntvények, kovácsolt és robbanás takarítás és a struktúrák megerősítése annak érdekében, hogy távolítsa el a munkadarab felülete és a belső üreg ragadós homok, rozsda, skála, piszok, a szín, a fém felület a munkadarab felhasználható. Ezzel egyidejűleg megszünteti a belső feszültséget, javítja az anti fáradtság teljesítmény és felületi szilárdság, a festék festés a munkadarab tapadásának növelését, és végső soron javítja a munkadarab felületi és belső minőség.

Ez a gép a következő jellemzőkkel rendelkezik: Ez a gép a következő jellemzőkkel rendelkezik: robbanás kamra és Homokfúvó gép átmenő számítógép a 3D dinamikus szimuláció a lövedék centrifugális konzolos ívelt hajócsavar nagy robbantási sebesség pan amerikai állami vállalat technológia, meghatározása után jelentősen javítja a tisztítási hatékonyság, kielégítő Clean-up a minőség, a szétválasztás eszközt használ a leg--bb haladó függöny képernyő típus Tabletta salak elválasztó , jelentősen javíthatja az elkülönítés hatása a karosszéria méltányos, stabil és megbízható, jó szigetelő hatása, a vállalat a sok éves gyakorlat bizonyította jó használni, tartós, a vállalat számos tervezési ötletek, a használata az automatikus biztonsági védelem, fejlett svájci + GF + gyártási technológia, annak érdekében, hogy a gép, speciális szerkezet, ésszerű kialakítás, megbízható működés, magas termelési hatékonyság

Az alkalmazási tartomány lövés robbantási gépek

CikkEgységQ765CQ7610CQ7620CQ7630C
Munkadarab nagyságammΦ2000 * 1000Φ2500 * 1500 * 280Φ4000 * 3000 * 700Φ4000 * 2000
A flatcar betöltéseKg5000100002000030000
Shot blastig kapacitásKg/min2 * 2503 * 2504 * 2505 * 250
NyomásMPa0,5-0,60,5-0,60,5-0,60,5-0,6
Sűrített levegő felhasználásM3/min6.56.56.56.5
teherbírást/h30456075
Összegét különt/h60456075
SzellőztetésM3/h16000200002500030000
Power (nem tartalmazzák a porgyűjtő)kW547291115

1 fém felület tisztítása

Lövés szóróberendezésekkel először alkalmazzák, az öntöde, öntött acél, öntött acél, öntöttvas, hogy távolítsa el a felületi tapadó homok és skála szinte minden szürke öntöttvas, képlékeny vas, gömbgrafitos vasöntvény van Szemcseszórás kezelés. Ez nem csak annak érdekében, hogy távolítsa el a felszíni oxid bőr és sand casting, öntési minőség ellenőrzési előkészítő eljárás is nélkülözhetetlen előtt például nagy gázturbina burkolat kell szigorúan forgatott festéshez roncsolásmentes vizsgálat előtt a vizsgálati eredmények megbízhatóságát biztosító. Általánosságban a termelés, Szemcseszórás casting az öntvények, mint a bőr alatti gáz lyuk, salak lyuk, és a homok, hőszigetelés, bőr- és egyéb alapvető technológiai eszközök felületi hibák felfedezése. Nemvas fém öntvények, mint például az alumínium ötvözet, rézötvözet, Felülettisztítás, a bőr, eltávolítása mellett található a felületi hibák, öntvények, a fő célja, hogy távolítsa el a lövés robbantási burr présöntés és fel van szerelve a felületminőség Huang értelmében, átfogó hatása.

A vas és acél termelés a kohászati dobva, robbantás, vagy savas pácolás, hogy számos vas- és acélgyártás a magas termelékenység és a mechanikai vagy vegyi kombinált eltávolítása foszfor bőr technológiai módszer használata. Szilícium-acél lemez, rozsdamentes acéllemez és más ötvözött acélból, lemez, a termelés folyamatában rolling hideg folyamat kell lágyított a robbantási, vagy savas pácoló feldolgozásra, ahhoz, hogy a hideg hengerelt acél, felületi érdesség és vastagsága pontosság.

a fém munkadarab 2 megerősítése

Az elmélet szerint a modern metal ereje fém belső diszlokáció sűrűségének növelése az a fő irány fém erősségét. Gyakorlat bizonyult, hogy a lövés a növekedés, a diszlokáció szerkezet, hatékony folyamat. Ez a fém nem tudnak áthatolni a transzformáció edzés (például martenzites edzés, stb.), vagy megvalósítani az átalakulás edzés további erősítése és a munkadarab követelmények alapján, de nagyon fontos jelentőséggel is bír. Légi, repülési és űrkutatási ipar, autó, traktor alkatrészek követelmények könnyű, de egyre inkább magas megbízhatóság követelményeinek, a fontos műszaki intézkedés használatos a dobás lövés elsŒ része kopott folyamat erő és a fáradtság szilárdságához javítása.

Q76 Flatcar keresztül típusú gép használt tisztítása és erősítése a szerkezeti acél részek felületének és öntvények, több esetben a vastagsága a tuskó felszíni derusting és a felszíni oxid bőr tisztítása, széles körben használják az öntés, kovácsolás, gép-, vas- és acélipar.

Műszaki paraméterek: Q76 Flatcar keresztül típusú gép berendezések tisztítása és erősítése a felszínen az acél szerkezeti részek és öntvények, több esetben a vastagsága a tuskó felszíni derusting és a felszíni oxid bőr tisztítása, széles körben használt öntés, kovácsolás, gépek, vas- és acélipar használatos.


Hot Tags: flatcar keresztül típusú gép, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.