Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Belső cső robbanás gép

Belső cső robbanás gép tiszta-acél külső fal tisztító gépet, a lövés dob belső rész-a tiszta felület, acélcső külső felülete tisztítható robbantási kombinációja, hogy a

Features

Belső cső robbanás gép egy összeállítás-ból tiszta-acél külső fal tisztító gépet, a robbantási a külső felület a acélcsövek, lövés dob belső rész tiszta felületre, úgy, hogy a felszíni oxid megszűnjenek, ki.

Belső cső robbanás gép tételt, mielőtt a hegesztés, vagy festés annak külső felületre folyamatos robbantási kezelés, alaposan rozsda, terjedelme és egyéb szennyeződések, a szakértő a területen Tisztító csőgörényezés. Után robbantási kezelés, így néhány sima felületi érdesség, tapadás növekedés bevonatot kap, és minőségének javítására, a felszíni és tartósító hatása. A kiváló tisztítási teljesítmény kap múlt a munkaerő-igényes módszereket, homokfúvás, és huzal ecsetek elavulttá válnak. Eközben acél robbantási teljesítmény közeledik a legalacsonyabb gyártási költséget, és nagyban javítja a termelékenységet.

Belső cső robbanás gépet használ egy patront szűrőt, Centrifuga csiszoló Polírozó fej-val egy ellenőrzött módon, és a lövedék ki irányát, és a pellet voltak keringő. Gyűrű méret lehet beállítani, hogy illeszkedjen a különböző átmérőjű csövek, és könnyen pótolható. Különböző más tisztító és előkezelés felületét pedig az, hogy nincs kémiai reakció folyamat robbanás takarítás folyamat nem szennyezi a környezetet. Acél lövés robbantási gép telepítése egy egyszerű, alacsony költségű, kis elfoglalt hely, nem a gödör, vagy más emissziós vonalak. Acél cső belső fal lövés robbantási gép széles körben használják a fém gridding, acélcső, a kőolaj, a kémiai, elektromos energiaipar. Ez egyfajta vegytisztítás gép. Alkotó, feldolgozása, szállítása és tárolja, a darab, ott akarat mindig lenni oxid bevonat, rozsda, salak, por, olaj és mások a felszínen. Acél cső lövés robbantási gép használ magas-sebesség robbanás strike és vágott a munkadarab felülete száraz és nem folyadékkal médiában, és észre a tisztítási célra.

Acél cső belső fal lövés robbantási gép paraméterei:

Azt javasoljuk a megfelelő gép a munkadarab és a követelmény.


Homokszóró gép belső fala
A paraméterdia takarítás méret (mm)Takarítás sebesség (m/min)Céljából
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4Hot Tags: belső cső robbanás gép, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.