Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Nagy robbanás szoba

Ez a gép alkalmas nagyméretű szerkezet részei például a felület a Homokfúvó kezelés, a felületen az oxid bőr, hegesztési por, salak, stb el tudjon távolítani, miközben növeli a th

Features

Ez a gép alkalmas nagyméretű szerkezet részei például a felület a Homokfúvó kezelés, a felületen az oxid bőr, hegesztési por, salak, stb el kell távolítani, miközben növeli a munkadarab felülete a bevonóanyag tapadásának növelésére.

Miután shot elsŒ része kopott a felszínre a munkadarab is elérjék a GB8923 szükséges Sa2.5.

Részletes bevezetése:

A gép alkalmas nagyméretű szerkezet részei például a felület a Homokfúvó kezelés, a felületen az oxid bőr, hegesztési por, salak, stb el kell távolítani, miközben növeli a munkadarab felülete a bevonóanyag tapadásának növelésére.

Miután shot elsŒ része kopott a felszínre a munkadarab is elérjék a GB8923 szükséges Sa2.5.

Gép jellemzői

1, bevezetése az Egyesült Államokban A-BEC cég technológia és a fejlődés és a design, nagy hatásfokú nyomás - szállítás, Törőfúvási, egyenes használata - típusú csiszoló szelep, egy alapos megoldás, hogy a dugót.

2, a szűrő fogad el három szinten a szűrési módszer, nagy pontosságú, könnyen pótolható a szűrő, a kettős sisak viselése kényelmes, jó munkahelyek biztonsága, látótér védő maszk, a réteg ablakban javíthatja a láthatóságát, az ablak.

Két, a ciklon porgyűjtő és az impulzus - szűrő blow - back típusú 3 - szintű porgyűjtő, amely magas poreltávolítás hatékonyságának előnyeit, alacsony, futás, ellenállás, kis méretű, könnyű, kényelmes cseréje és karbantartása, stb.

4, elektromos rendszer segítségével a hagyományos villamos vonal, kézi ellenőrzési műveletet. A működését a gép vezérlő teljesítménye is kiváló, biztonságos és megbízható, könnyen kezelhető.

Egy, az összetétele a Homokfúvó szoba rendszer

1 stúdió

2 Homokszóró rendszer

3 csiszoló újrahasznosító rendszer

4 porleválasztási rendszer

5 munkadarab szállító rendszer

6 ellenőrzési rendszer

7 világítási rendszer

Másodszor, homokfúvás szoba használata: Homokszóró szoba a tartományban van a nagyméretű öntvények, kovácsolt, acél szerkezet hegesztés, transzformátor Olajtartály, műszaki gépek, mozdony jármű, kazán gyártása, vegyipari gépek, hajógyártás és más homokfúvás.

Három, a Homokfúvó szoba jellemzői: bevezetése külföldi fejlett technológia méhsejt padló, saját fejlesztés, design környezetvédelmi típusú méhsejt homok robbantási (tabletta), vevő termék tulajdonságai, homok robbantási és más design.

Négy, homokfúvás szoba előnyei:

1. feleslegessé teszi a hagyományos homokfúvással szoba homok anyag közvetíti szén keringési rendszer a Csigás továbbító, vödör lift és mélyépítés, nem kell építeni a gödörbe, megtakarítás Alapítvány építési költségek, nagymértékben csökkenti a projekt költségét;

2 nagy koptató hasznosítási arány, könnyen tisztíthatók, a koptató;

3 fő elektromos alkatrészek olyan importált termékek, stabil teljesítményt, biztonságos és megbízható, hosszú élettartam, egyszerű karbantartás;

4 Homokszóró kamra van egy egyértelmű, jól látható, a kamarai szervezet természetes töltse ki a szél, kivéve az energiafogyasztást;

5 a gép elfogadja dupla szintű por eltávolítása, az első szakasz használ a ciklon és a 99,99 %-os színpadon a szűrő típusa porleválasztási rendszer, a teljes poreltávolítás hatékonyságának elérheti a több, mint a második;

6 előtt a tető, a homokfúvás, "hang és riasztó rendszer", a Homokszóró szoba, felszerelt egy gyors megáll hívás gombot;

7 a rendszer vezérli kölcsönös zár, ha a rendszer egyike meghibásodik, a megfelelő rendszer leáll, és a szórópisztoly megállt;

8 ház építési dekoráció design, egyszerű, szép, standard, zaj csökkentés hatás megjelenésének jó, és a létesítmény kényelmes.


Hot Tags: nagy robbanás terem, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.