Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Rezsi egysínű vasút robbanás gépek

Rezsi egysínű vasút robbanás gépek elsősorban alkalmas a nagy adag munkadarabok. Az a szerkezeti forma általában lehet osztani Q38 sorozat típus, rendes felfüggesztés lánc s Q48 sorozat

Features

Rezsi egysínű vasút robbanás gépek elsősorban alkalmas a nagy adag munkadarabok. Az a szerkezeti forma általában lehet osztani Q38 sorozat típus, rendes felfüggesztés lánc lépés típusa, Q58 sorozat halmozási lánc kategória Q48 sorozata. Az elv az, hogy dolgozik-val a lánc a folyamatos működés, tedd a leküldéses típusú munkadarab felfüggesztés lánc felhalmozódása lépés futtatni, vagy a speciális, a munkadarab a be- és kirakodása és a robbantási zóna, illetve a leállított állapotban, fix rakodási és fixpontos robbantási folyamat szerint a különböző egypontos emelő tömeg 50 ~ 2000 kg, és a magas termelékenység, megbízható működés , nagy mennyiségű különböző típusú egyszerű lógó alkatrészek tisztítására, mint a motor blokk nagyon jól alkalmazható. Hengerfej, motor shell, felszerelés, motorkerékpár-motor shell, mozdony horog farok keret összeszerelése, futómű alkatrészek, hardver eszköz shell, valamint a tisztító hatása. A szivattyú egy személyautó, traktor, dízel-motor, motor, szelep stb ideális. Általában lehet tervezni felhasználó termék követelmények szerint.

Rezsi egysínű vasút robbanás masinák-val osztva folyamatos típusa, lépés, mobil lánc termék Kiadás típusa. Alkalmas kis vas öntvények, acél öntvények, kovácsolás, és a bélyegzés robbanás takarítás, különösen alkalmas a kovácsolás, Öntvénytisztítás, a lövés robbantási gép osztályának a multi, kis mennyiségű vasöntvény, acél öntvények felületének tisztítására, lövés, és a kovácsolás és acél megerősítése a rezsi egysínű vasút robbanás gépek, mint a motor hengerfej, valamint a tisztító hatása, például a shell, a motor. A ragacsos a felszínre a munkadarab, rozsda, oxid bőr, piszok, homok eltávolítása felülete a fém színű, megszünteti a belső feszültséget, javítja a fáradtság és a munkadarabot, a festék festés a munkadarab tapadásának növelését, és végső soron javítja a felszíni és a belső minőség. A cél fölött egysínű vasút robbanás gépek és javíthatja a mechanikus termékek és fém korrózióállóság, és javítja az anti fáradtság teljesítmény acél, meghosszabbítja az élettartamát; optimalizálás acél felület folyamat állapotát, hogy teljesen tiszta. Felfüggesztés típusa Szemcseszórás tisztító gép az autó, traktorok, dízel-motor, motor, szelepek és így ipar az ideális választás.

Rezsi egysínű vasút robbanás gépek egyfajta egyirányú felsővezeték folyamatos Shotblast tisztító berendezés, ez egy statikus munkadarab be- és kirakodása, automatikus, szállítás és elhelyezése, a forgatás a munkadarab. A gép a hagyományos robbantási elektromos vezérlő, fokozatmentes fordulatszám rendelet fogad el. A munkadarab közvetíti a pályán, alkalmas nagy volumenű, öntött acél, öntöttvas, és a teljes körű robbanás takarítás, a különböző formáinak a lógó típusú munkadarab darab hegesztés. Robbanás takarítás, lehet nem csak eltávolítani a felületi rozsda, tiszta hegesztési salak struktúra, is is megszünteti a hegesztési stressz, a fáradtság erősségét javíthatja, a festék festés a munkadarab tapadásának növelését és végső soron javítja a teljes felület a munkadarab és a belső minőség. Széles körben használják a kohászat, a kőolaj, a kémiai, a gépek és a más iparágakban.

Rezsi egysínű vasút robbanás gépek jellemzői

Egy, a gép van fejlett tervezési, ésszerű szerkezetét, megbízható működés, magas termelési hatékonyság jellemzői.

Két, a gép elektromos PLC vezérlés segítségével, a vezérlő kapu a lövedék, és a lövedék és más hiba észlelése, eléréséhez automatikus ellenőrzés, annak érdekében, hogy a jellemzői a magas termelékenység, a jó megbízhatóság és a magas szinten történő megnyitásáig az automatizálás és így tovább.

Három lövés robbantási Kamara teste készült acél, hegesztett acéllemez és doboz típus-szerkezet nagy szilárdságú és nem rezeg. Fogad el lövés robbantási Kamara ejekciós forrófejű ember pajzs pajzs ZGMn13 és a kopást, golyóálló tabletta elleni teljesítményét jelentősen javult, élettartama elérheti a fenti 17000 óra.

Négy, a porleválasztási rendszer elfogadja a legfejlettebb pulse típusú anti - porgyűjtő, amely megfelel a modern környezetvédelmi por eltávolítása.

Öt, a legnagyobb piaci retenciós ráta, nagy mennyiségű Szemcseszórás, magas ejekciós sebessége Q034z15 konzolos centrifugális peen alkotó eszköz, jelentősen tisztítási hatékonyság és a munkaerő termelékenységének növelése, és a tisztító hatás érdekében. A szimmetrikus elrendezés, hogy a munkát, több átfogó, lágy lövedék hatása, a lövedék az ideális tisztító hatás eléréséhez, és biztosítja, hogy a munkadarabot nem lehet deformált. A leadott és a második golyó, annak érdekében, hogy javítsa a kihasználtsági ráta felvétel, úgy, hogy a lövedék terjed ki egységes fellendülés.

Hat, a töltőhelyen szerkezetű Szerszámtartó biztosítható, hogy a munkadarab akadály ingyenes folyamatos szállítószalag nélkül felsővezeték felfüggesztés alatt a legnagyobb megfelelnek a munkadarab tisztítási követelményeket és a működési biztonság.

Hét, az elválasztó elfogadja a teljes függöny típusú elválasztót, a szétválasztás hatás is jó. Az elválasztás hatékonysága a fogamzásgátló tabletta, a salak és a por eléri a 99 %-át.

Nyolc, a speciális, három szinten, tömítő védelem, tömítőhatás jó.

Kilenc, munkadarab közvetíti lépésről lépésre típusa, a felhasználók a különböző munkadarab saját igényeiknek megfelelően önkényesen módosíthatják a robbantási tisztítási idő, a termelékenység és a takarítás minőségét. A munkadarab lehet folyamatos terhelés, dupla állomás lövés robbantási takarítás és ellátása. A felhasználó menteni egy csomó munkaerőt, fizikai erőszak, előre az építési idő mentse az energiafogyasztás.

Tíz, horog tartály séta fogad el speciális rugalmas acél mag gumilap, nejlon kefével, gáz ellenőrzése rolltop, három fokozatú ajtó tömítés, jó szigetelő hatása


Hot Tags: rezsi egysínű vasút robbanás gépek, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.