Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Felső vasúti robbanás gépek

Alkalmazásának felső vasúti robbanás gépek: felső vasúti robbanás gépek elsősorban a tiszta és erősíti a felszínen acél szerkezeti elemek, alkatrészek, alumínium ötvözet alkatrészek és egyéb sp

Features

Alkalmazásának felső vasúti robbanás gépek:

Felső vasúti robbanás gépek elsősorban a tiszta és acél szerkezeti elemek, alkatrészek, alumínium ötvözet alkatrészek és egyéb tartalék alkatrészek felületét erősíteni.

Lövés robbantási a gép széles körben használják a kovácsolás ipar, gépek kovácsolás, vas- és acélipar.

Homokszóró gép lövés egy nagy lövés, robbantási tisztító berendezések, elsősorban a takarítás a Sörétsugaros kamrák, Homokszóró berendezés összeszerelése, a gép, elválasztó, lövés robbantási gép elektromos rendszer és egyéb kiegészítők emelő lövés.

Ez a fogas rezsi vasúti robbanás gép egyfajta magas hatékonyságot lövés robbantási gép-pit.

Nagy belső rendelkezésre álló helyet, tömörített szerkezete és tudományos tervezés. Tervezett, és a rendelés alapján gyártott.

Nincs külön kérés a munkadarab szerkezet. Lehet használni a különböző munkadarabokat.

Széles körben használják tisztító- és erősíti a törékeny vagy szabálytalan alakú részből áll, közepes vagy nagy alkatrészek, Die Öntvény alkatrészek, homok eltávolítása és külső befejező.

Mint egy része a feldolgozási sort kell felszerelni.

Felső vasúti Blast Machiness egy standard modell lövés robbantási gép, a munka a henger, 900 és 1300 mm átmérőjű, magassága 1300 3500 mm Standard modellek dobott a first7 hónap, a 10 000 kg, maximális terhelhetőség és termelési hatékonyság ezt a melót, robbantási gép is elég magas, a rugalmasság span elég nagy, és ideális a tisztítási berendezések megerősítése , és könnyen kezelhető, a munkadarab-feldolgozandó egyszerűen töltse be a gép, nyomja meg a start gombot, és egy nagyon rövid idő alatt (usually7 perc), a teljes tisztítási folyamat befejezéséhez el a por és a maradék labdacs (pellet), főleg alkalmazandó különböző nagyméretű öntvények, kovácsolt anyagok, hegesztett alkatrészek, hőkezelés, Felületkezelés, beleértve a törékeny és szabálytalan alakú munkadarabok. Alkalmas többféle sajátosságot hordozó, kis- és közepes mennyiségű öntvények és kovácsolt és hegesztési részek felületének tisztítására vagy megerősítése, különösen a hosszúkás thinwalled érint felületének tisztítására, vagy megerősítésének a megfelelőbb. Ez alkalmas az acél felülete elő egy erős robbanás, távolítsa el a felületi rozsda és salak és oxid hegesztési befejezni, és ezáltal megszerezni egy bizonyos egységes fémes fényű felület távolítsa el a stressz, és minőségének javítása, és befejezni a teljesítmény acél korróziós eredeti állapotban.

.5T180KG 700 * 1200MM 0 * 2
7,5 KG * 223KW900 * 1600MM 1 .0T240KG * 2
11.0 KG * 236KW.0T240KG 1000 * 1850MM 1 * 2
11.0 KG * 239KWTerveztek és gyártottak, a munkadarab size2.0T-20.0TAccording, hogy a tervezési előírások lövés ésszerű összeget artifactsShot mérete szerint az összeget a hatalom és a kiegészítő összetevők

Mód
Méret-ból darab tisztításMax. Emelési magasságRobbantási kapacitás összesenTeljes power
Q376D/S
KTHG-6
Q3710D/S
KTHG-10
QG3710D/S
KTHG-10F
Q3720/30/50/80
KTHG-20/30/50
Hot Tags: felső vasúti robbanás gépek, Kína, gyártók, szállítók, gyár legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.