Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Robot megfogó

Robot megfogó

DM robot robbanás machineApplication DM robot robbanás gép célja, hogy automatikusan tiszta hengerfedél, szívócső, hengeres motor, sebességváltó és más kemény-hoz lenni tiszta öntvények, használható

Features

DM robot robbanás gép


Alkalmazás

DM robot robbanás gép célja, hogy automatikusan tiszta a hengerben, hengerfedél, szívócső, sebességváltó és más kemény-hoz lenni tiszta öntvények, fel lehet használni, összhangban a fogas robbanás gép, egy nyers tisztítására, a másik a részletek takarítás tehát gyakorolni a legjobb berendezés-hatékonyság és a robbanás minőségének javítása érdekében, alacsonyabb az butolsó alkalom, elérni a casting tiszta automatizmusok.


Működési mód

DM robot robbanás gép szét egyágyas és a kétágyas egyszer az öntvények, írja be a gép rakodási területen, hogy a gép indul teljes automatizmusok robbanás. Kétszemélyes-állomás a robot kapocs az öntés, akkor viszont 180 °, akkor az öntés eléri a robbanás területen, casting forog automatikusan robot tengely középvonala mentén, és is tiszta a öntvények a beállított program szerint. Akkor viszont szemben 180°, fel a megtisztított öntvények vissza a rakfelület, elindul az új öntés takarítási ciklus.


Berendezés szolgáltatás

Be- és kirakodás teljes mértékben automatikusan vezérelt

Robot nem kell semmilyen speciális beállítása, bilincs, mindenféle dimenzió és öntvények alakja és tiszta őket.

Magas szintű tervezés, helytakarékos elrendezés

Összhangban a gépek teljes automatizmusok eléréséhez.

A legjobb energia- és szemcsésedik használat csökkenti a veszteséget

Robot programozható design részletes takarítás a különleges helyek eléréséhez.


Magas hatékonyság és pontosság robbanás kerék

Robbanás kerék híres a kiváló minőség és a maximális energia-felhasználás, a már nagy rugalmasságot, a kerék lehet forgatni, a másik irányban, a alkalmazás lehet kiterjedt-hoz max fokozat. A lövés térfogata módosítható a kezelőpanel. Lövés mechanikusan előtti felgyorsít, akkor következetesen áramlás szállítják a robbanás kerék, ily módon biztosítja a meghajtó motor legjobb energia hasznosítás. Magas kopási részek anyag biztosítja a hosszú élettartamot, a robbanás kerék, egyedi design teszi a részek egyszerű és gyors, ki kell cserélni.

Hot Tags: Robot megfogó, lövés robbantási gép, Kína lövés robbantási gép, lövés robbantási gépgyártó, lövés robbantási gép szállító, lövés robbantási Gépgyár, legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.