Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Tavaszán gép megerősítése

Tavaszi megerősítése gép alapul az eredeti berendezések önállóan kifejlesztett egy új típusú berendezések, használni, hogy tisztítsák meg a tengely mindenféle megerősítése, tavaszi tárgyak, mint például speciális berendezések

Features

Tavaszi megerősítése gép alapul az eredeti berendezések önállóan kifejlesztett egy új típusú berendezések, használni, hogy tisztítsák meg a tengely mindenféle megerősítése, tavaszi tárgyak, mint például speciális berendezések. Fokozása robbanás takarítás, lehet nem csak eltávolít a rozsda, a felület a munkadarab és a szennyeződéseket, mint például a olaj, is is megszünteti a belső maradék stressz a munkadarab és a fáradtság erősségét javíthatja a Almen értéket, durva, numerikus és keménység, megelőzni stressz korrózió törés és leletek és végül elérni a célt, hogy a munkadarab felületi és belső minőségének javítása.

A tavaszi megerősítése gép:

Tavaszi megerősítése gép alkalmas felülete acélból tavaszi takarítás, távolítsa el a mérleg és hegesztés üledék, hogy Térkép fém-színe, növeli annak arány felület és a hegesztési üledék, hogy show fém színű, növeli az arány felület, és ezáltal hozzájárulnak a festészet és a bevonat.

Tavasz, ami erősíti a gép:

Tavaszi megerősítése gép csiszoló adathordozót, / acél szemcsésedik-hoz a fém felületén a munkadarabok, az erő, a légnyomás alatt. Után robbantási, a fém felületén egy egységes fényű, ami növelni fogja a festés előkészítés tulajdonság jelenik meg.

Tavaszi alkalmazásának megerősítése gép:

Tavaszi megerősítése gépet arra tervezték, a nagy, közepes és kicsi méret, a tavasz.

Tavaszi megerősítése gép speciális felületi tisztító gép, arra használják, hogy mindenféle springs és a nem szabványos gép, kell a különleges tervezési és manufacute szerint a tavaszi.


Hot Tags: tavaszi megerősítése gép, Kína, a gyártók, szállítók, gyári, legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.