Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Acél pálya folyamatos átvágó robbanógép

Acél pálya folyamatos átvágó robbanógép

CT16-650 acélpálya Folyamatos Tumblasztó gép Bevezetés: széles körben használják az öntés és a kovácsolás ipar, acél lánctalpas folyamatos lövés robbantó gép különösen alkalmas a különböző alkatrészek lövés robbantás), különösen a berendezések a gyártósor a nagy volumenű termelés helyzet.

Features


Acél pálya folyamatos lövés robbantó gép

Az automatizált gyártási folyamat rendkívül rugalmas gyártási rendszert igényel a változó termelési követelményeknek való megfelelés érdekében. A rugalmas rendszerek gyorsan alkalmazkodhatnak a gyártási sebességhez, a gyártási mennyiséghez, a befejező technológiához és a piaci kereslet változásához.

A takarmány-tisztítási folyamatnak számos nyilvánvaló előnye van annak biztosítása érdekében, hogy a lövés hatékony és költséghatékony legyen. A folyamatos lövéses gép nemcsak automatizálja a gyártási folyamatot, hanem javítja a munkakörnyezetet is.

KNNNJOO MACHINE Inc. A német technológia bevezetése a pálya létrehozása révén folyamatos lövés robbantó gép használt repülőgép, acél, autó, kovácsolás és más iparágak, és az eredeti optimalizálás, a technológia érettebb és fejlett ügyfelek Európában és Amerikában dicsérni .

Alkalmazás

• Tisztítsa meg az öntvényeket és távolítsa el a magot

• Öntvények és kovácsolások rozsda

• Vegyes vagy egyvezetékes gyártás

• Több munkadarabos keverő tisztítás

• Függetlenül attól, hogy a termelékenység ingadozik, mindig tartsa a hatékony lövéses robbantási teljesítményt

Előny

• Teljesen automatizált gyártósorok a stylingtől a befejezésig

• A gyártási folyamat egyértelmű, és a termék konzisztenciája jelentősen javult

• Nincs közbenső halmozási terület, rövidítve az átviteli távolságot

• Mivel a teljes lövés folyamat egy automatizált gyártósorba integrálható, a működési költségek csökkenthetők

• Kis lábnyom

• A munkadarab kézi feldolgozására nincs szükség a munkakörnyezet javítása és a kezelői kockázat elhárítása érdekében

A lövés robbantása automatikus, folyamatos, poros

Az acél lánctalpas ágy a forgatás folyamatos felfüggesztésére használható az öntvények tisztításához. Annak érdekében, hogy a munkadarab lágy flip legyen. A görgős ágy forgási frekvenciáját és a lövedékpor granulátumának mennyiségét az előprogramozott paraméterek szabályozzák a rész áramlási és térfogatának megfelelően. Még szabálytalan alkatrészek áramlása esetén is biztosíthatja a legjobb lőfúvási hatást és a legkisebb kopást. A hatalmas pellet áram a rész tetejétől alaposan megtisztítja az összes felületet és a belső területet.

20150721131815-670919028_1.jpg

CMV32_1.jpg

Berendezés munkafolyamat

A tisztítandó munkadarab az ügyfél szállítószalagjától az eszköz vibrációs konvejoráig terjed. Ezután a betápláló hengeren keresztül a lövés robbantási területre, amely a lövés teljes felületén teljesen fel van töltve, teljesen felrobbantja a robbantást, miközben a görgő által létrehozott acélhenger megtartja a munkadarabot annak érdekében, hogy az eltávolítása a felületi maradék csiszolóanyagot. A tisztított munkadarabokat továbbítják a szállítószalag vibrátorához, majd az ügyfél által szállított szállítószalaghoz.

A bemeneti és kimeneti görgők és acélpályák perforálva vannak pelletek eltávolítására és újrahasznosítására. A gép magja nagy mangán acélpálya cipőből készül, a vágánylemezen a munkadarab folyamatosan forgatható folyamatos gördüléssel, hogy alapos tisztítást végezzen.


Miért választott minket?

1. Cégünk átadta a "CE", "ISO9001" és bureau veritas tanúsítás.

2. 50 éves tapasztalattal 20 profi mérnökök a mi Qingdao öntödei Machine Co., Ltd..

3. Olyan sokféle öntödei gép --- 100 féle lövés / homokszóró gép és 80 féle öntőgép.

4. Vegye figyelembe az értékesítés utáni szolgáltatást, a Technikai segítségnyújtást, és helyezze el a telepítést, a hibakeresést és a képzést

5. A vállalat saját külkereskedelmi marketing csapatával rendelkezik, amely minden ügyfél számára első osztályú szolgáltatási színvonalat képvisel.

3%[4]K0KHEB9T1WLZ9FRZ_L 副本.JPG


Üdvözöljük a kapcsolatot velünk!


Hot Tags: acélpálya folyamatos áteresztőképes robbanógép, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, legújabb, kiváló minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.