Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Kő lövés robbantási gépek

Kő lövés robbantási gép elsősorban felületi kezelés, márvány, gránit, beton blokkok Érdesítése. A működő elv: különböző méretű csiszoló, a gyorsan forgó robbanás dobott

Features

Kő lövés robbantási gép elsősorban felületi kezelés, márvány, gránit, beton blokkok Érdesítése.

A működő elv: különböző méretű csiszoló, dobott a blast gyorsan forgó kerék, gyorsított készül felülete felé. Hatalmas ütőerő a csiszolóanyag gyorsan etches egy egyedülálló háromdimenziós karakter a felület.

Az így feldolgozott termékek van egy magas minőségű felületi megjelenése nélkül átlapolt és halott zóna, ez is magas termelékenység hatékonyság és az alacsony költség.

Összehasonlítás a régi hatalom epebetegek és a perzselést folyamat módszer, ez nagyobb hatékonysággal és alacsonyabb költséggel, és ha csatlakozik a porgyűjtő, a por és szennyező anyagok lesz újrahasznosított automatikusan egy nagyon alacsony por kibocsátási szinten EU környezetvédelmi szabványoknak. Ez birtokol egy erős piaci verseny és a leendő alkalmazás kő iparban.

A kő keresztül robbantási gép shot főleg a márvány, egyszerű alkatrészek, kis casting Felülettisztítás, hogy távolítsa el a felületi rozsda, a szennyeződés, a skála, a sand casting, így a munkadarab játszani rozsda, fertőtlenítő, tiszta a homok, a munkadarab fáradtság erejét, és végső soron javítja a felszíni és a belső minőség ellenőrzése céljából szerepének erősítése.

Márvány lövés robbantási gép alkalmas márvány, gránit, csempe és egyéb kő és Felületkezelő anyag mérnöki önkormányzati épületek. robbantási számítógép, tisztítsák meg a lövés robbantási a gép, hogy képes legyen az eredeti állapotukat, márvány, gránit, a felszínre a föld tégla erős lövés, a felszínen, a márvány, márvány kő felületi lövés padlólap elkerülése csúszós feldolgozása és kozmetikai

Patameter technológia:

ModellMax. Takarítás dimension(W*H)Sebességgel haladKT1602 * 11kWPorgyűjtő typeBag szűrők11KW
QZ40QZ50QZ60QZ70
600 * 400mm800 * 400mm1000 * 400mm1200 * 400mm
0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min
Robbanás kerék szerelvényModell

Teljesítmény4 * 11kw
Porgyűjtő rendszerSzellőztető kapacitás7000m 3/h10000m 3/h10000m 3/h20000m 3/h

Teljesítmény7.5kW

A kő lövés robbantási gép leírjuk, bemutatva:

Ez a gép folyamatos etetés és magas hatékony folyamatos működését, már nagy feldolgozó kötegelt, a tisztítási folyamat, amikor a munkadarab feeded Kamara a frekvencia átalakítás motor hajt görgő elektromos vezérléssel robbantási területen, mindkét oldalán, az egész test lesz erős és intenzív shot hit és a súrlódás a különböző koordinálják azimuth, ezáltal a bőr oxid és piszok a kő felülete gyorsan csökken , hogy kap körül, fényes és tiszta felület, az egyes érdesség kártyajáték

A gép különböző kő, csempe, márvány, csempe padló felületi kezelésére alkalmas. a kezelés után a kő felülete nagy nem-farolás vagyon, jó szélétõl és erős harmadik dimenziót nyerjen jó hírnevét a sok ügyfél.

Ez a gép nagy kötegelt feldolgozás és a magas hatásfok, előállításához több mint 1200M 2 mesterséges kő blokk műszakonként, akár 800 m2-es keménységű kő, és hagyjuk a sérült emberi test adatgyűjtő kezelés,

Ma, a kő feldolgozás technológia fejlődése egyre nagyobb ez a technológia kétségtelenül fel az üres kő érdesség feldolgozás, egy új próbálja a kő felhasználása, és beszerez egy vadonatúj mező kő anyagok beépítésére tervezők szemben töltse ki. A modern kő ipari területen, ez újonnan feldolgozás technic kell kap nagy fejlesztése, az újdonság, olcsó, jól alkalmazkodtak, jó dekoratív charicteristics, a robbantási matt felület termékek akarat kihoz kiterjedt alkalmazása terek.


Hot Tags: kő lövés robbantási gép, Kína, a gyártók, szállítók, gyári, legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.