Termék kategória
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Szárítógép Belt típus Homokszóró gép

Szárítógép Belt típus Homokszóró gép

Lövés a robbantási gép, Garázsi berendezés, festék szoba gyártó / szállító Kínában, mely szárítógép Belt típusú lövés-robbantási gép, két Post hidraulikus autó Lift, gazdaságos Paint Booth, és így tovább.

Features
GN, SNB gumi pálya Homokfúvó gép volt, állt Szemcseszórás lövés lövés lövés robbantási gép, szerelvény, robbantási pellet forgalomba víztisztító rendszer, automatikus rendszer (opcionális), nyomon követni a rendszer, porleválasztási rendszer és elektromos vezérlés, stb (kérjük lásd az ábra teljes program)
Lövés egy raktárban után egy előre meghatározott számú tárgyak hozzá, pneumatikus ajtó automatikusan leállnak, a gép indul, a munkadarab hajtja a dob és elkezd essek, és a Szemcseszórás, nagy sebességű lövedékek dobott a legyező alakú távolsági egyenletesen ellen a munkadarab felszínén. Lövedék dobott a lyuk és a homok a pályán, az alján a Csigás továbbító, szállítószalag, belül az emelő, ömlik az emelő említett elválasztó a különválás. A ventilátor szopogatják a por szűrés, a tiszta levegő, a légkörbe, levegő-tisztító por poros gáz esnek a kicsapató használata injektálással por doboz alján, a felhasználó rendszeresen törölje. Felhasználható hulladék homok mentesül a lefolyócső. Pill-homok keveréket a cső vissza a kamarai szervezet meggyógyult, elválasztott és majd lehet elválasztani újrahasznosítás; tisztítsa meg a kapu be a pirula, lövés, és a polírozás munkadarabok lövedék.

Berendezések és felszerelések leírása
A gép áll a takarítás kamra, robbantási, pneumatikus emelő ajtó, gáz szelep pellet, gáz rendszer, automatikus kirakodási rendszer, emelő, csavaros ventilátor, elválasztó rendszer, az elektromos rendszer és egyéb összetevők.
3GN、SNB、GN20X tartoznak gumi pálya sorozat, a GN20G、GN40G tartoznak az acél series。 pálya
3GN-I、SNB-I olyan automata ajtó sorozat,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 minden automata ajtó series、automatic etetés sorozat.


Hot Tags: szárítógép belt típusú Homokszóró gép, Kína, a gyártók, szállítók, gyári, legújabb, magas minőségű termékek
Kapcsolódó termékek
E-mail to us
Termék kategória
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO GÉP INC.